Жената на Тото: Съсипвайки живота му, вие не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето

Правите същото с душата на човешко същество, което не го заслужава, заяви Кристин Йотова

Новини
08:45 - 02 Август 2023
13770
Жената на Тото: Съсипвайки живота му, вие не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето

"Обвинявайки, умишлено и целенасочено, човек в нещо, което не е (в случая, че подкрепя насилието или е насилник), съсипвайки живота и кариерата му, вие не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето. Правите същото с душата на човешко същество, което не го заслужава, така жената на Йонислав Йотов (Тото) - Кристин Йотова, го защити в инстаграм публикация, след като подкаста му с Тити Папазов предизвика възмущение сред потребителите.

В подкаста "При Тото" баскетболният специалист признава, че лично е подстригал насила момиче, за да го "накаже", след като му изневерило.

Публикуваме цялата позиция на Йотова без редакторска намеса:

"Добре бе, аз имам толкова много въпроси, че не знам откъде да започна ? Как е възможно да извъртите така нещата, че пак Тото да ви е виновен ? Как е възможно да кажете, че Тото подкрепял насилието ! Не ви ли е срам ?

Не виждате ли този човек как говори за жена си навсякъде ! Не виждате ли с какво умиление, любов и отдаденост към нея и семейството си. Та аз живея с него от 5 години и с ръка на сърцето ви казвам, че това е един от най-добрите хора, които познавам. Винаги помага на майки с колички, на хора попаднали в ситуация на улицата , на закъсали коли, на продавачи, на познати, непознати … ума ми не го побира вие какъв го направихте!

И сега е времето всички вие, ХОРА, да се включите и да кажете какъв човек е Тото, а не да си мълчим само за да не ни нападнат няколко малки, неудовлетворени от живота душици. Та Тото не спира да обяснява на сина си, че жена не се удря, не се обижда и не само на него, на всички винагииии! Сериозни ли сте?

Човекът дори не е разказал собствена история? Бил се засмял на някаква история на някакъв друг човек. Извинете, вие не сте се смяли никога на някакви нелепи истории и вицове ли? А и това е ВОДЕЕЕЕЩ НА шоу, какво се очаква, да стане на бие гостите си при всяко нещо, на което не е съгласен ли? Или да се заяжда с тях? Та нали в такъв случай, никой няма да дойде, никой няма да си разкаже историите, никой няма да се разкрие, за да видите вие! И защо за Бога ви е виновен водещия за грешките на госта изобщо? Кога в БТВ или НОВА са били виновни водещите, заради това, че някой политик, примерно, говори откровени лъжи в ефир? Защо тогава не питате: “Как може да се дава трибуна на тези … “

Ааа и друг въпрос имам: Защо пък за поуките и хубавите неща в подкаста никой не каже: “Еее браво бе Тото, ти даде трибуна за тази мъдрост“?

Знаете ли какво ще ви кажа - обвинявайки, умишлено и целенасочено, човек в нещо, което не е (в случая, че подкрепя насилието или е насилник), съсипвайки живота и кариерата му, вие не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето. Правите същото с душата на човешко същество, което не го заслужава! Вие сте също толкова изроди! Запомнете го добре. Защото съм сигурна, че и тоя хубавец със "Свобода или смърт" пръв е скочил с нелепицата за Ботев и Левски, примерно, и веднага е плюл по Тото, защото е страшен патриот, ама ето, че живота го поставя в ситуация и какво да видим - изрод . Ей така Господ и вас ще ви постави пред изпитание и ще разберете колко дребни душици стее, но аз вече го знам!

Та нали утре някой ще стрелне с пистолет през прозореца, ще стане беля и АЙДЕЕЕ пак Тото е виновен, защото Бербатов разказал такава история в неговото предаване. Ма вие сериозно ли не виждате колко е нелепо? Не може за всяка случка Тото да е виновен за това, че има предаване. Или не - може. Виновен е, че направи нещо толкова успешно.

А вие се замислете наистина ли сте напълно праведни и чисти, че никога не сте се засмяли на нещо нередно. Смехът не те прави насилник, не те прави лош човек!

Сега е моментът всички, които познавате Тото, подкрепяте и виждате наистина какво прави и дава за вас, да го подкрепите, да го подкрепите гласно, така както плюят мишите - гласно, защото не знам този човек как издържа. На мен ми писна да си мълча!", пише още Йотова.