Жалко! Почина възрастната жена, отритната от болниците!

Здраве
11:30 - 09 Февруари 2022
6403
Жалко! Почина възрастната жена, отритната от болниците!

Възрастната жена, за която Lupa.bg вчера ви информира, че е в тежко състояние и нито едно болница в София не пожела да я приема заради липсата на положителен ПСР тест за коронавирус, почина! След няколко дни борба за живота си и адски мъки за нея и семейството й, тя не успя да победи съдбата и липсата на човечност в здравната ни система и работещите в нея.

Нейният внук - Димитър Славев, който всячески се опитваше да помогне на баба си, карайки я от спешно до спешно отделение, сподели тъгата си във Фейсбук. За да бъдат избегнати и други подобни трагични случаи.

В последните й часове той сам сменял системата й с антибиотик, а банката за последно висяла, закачена на полилея в стаята й. 

"Състоянието на здравната НИ система в една снимка! Разбира се, ще е нужно кратко пояснение. Ето, ТОВА се случва, когато НЕ СМЕ болни от единствената болест, която се лекува в болниците у нас!

Та, от всичко, което написах дотук, целта ми беше да ВИ/НИ покажа КАКВО ЩЕ СЕ случи с доста от ВАС/НАС, ако се нуждаем от медицинска помощ, но НЕ СМЕ болни от ЕДИНСТВЕНАТА БОЛЕСТ, която в момента се лекува в нашите болници! Мисля, че не е нужно да пояснявам за коя точно става въпрос. Иначе сега баба ми Е ДОБРЕ. СЪС СИГУРНОСТ Е МНОГО ПО-ДОБРЕ... След като АДСКИТЕ МЪКИ, които й се наложи да изтърпи през тези няколко дни, те приключиха. Почина милата!", изля скръбта си Димитър Славев.