Жена падна от 9-ия етаж, изтупа се и си тръгна (ВИДЕО)

Според лекарите рускинята е била истинска късметлийка

Куриози
16:51 - 28 Януари 2020
5114
Жена падна от 9-ия етаж, изтупа се и си тръгна (ВИДЕО)

27-годишна жена е оцеляла по чудо след падане от деветия етаж на жилищен блок в руския град Излучинск.

Охранителна камера от отсрещната сграда е записала моментът, в който жената пада в снежна преспа, след което остава известно време да лежи неподвижно на земята. По-късно тя се изправя на краката си и започва да търси помощ от съгражданите си. След инцидента жената, чиято самоличност не е оповестена, е откарана за преглед и изследвания в близката болница.

От медицинското заведения са заявили, че пострадалата е с вътрешни наранявания, но няма счупени кости и няма никаква опасност за живота ѝ след ужасното падане.

Според лекарите жената е била истинска късметлийка, защото въпреки че е паднала върху снежна преспа, която омекотила удара, наистина са малко хората, които се разминават със сериозни травми след падане от такава височина. Полицията е започнала разследване по случая, като засега е изключила криминален мотив да стои зад инцидента, случил се на 22 януари.

Быстрый спуск с 9го этажа на первый через окно и ни одного перелома. Женщина приземлилась в сугроб, отряхнулась и пошла по своим делам. Сейчас правда она в реанимации с ушибами внутренних органов pic.twitter.com/9dPFjUYFQp

— Лента.ру (@lentaruofficial) 24 януари 2020 г. ">