Жената на Ози плаче в ефир (ВИДЕО)

Крайно време е да тръгне отново на турне, защото вече ме влудява у нас, призна Шарън

Новини
14:45 - 22 Януари 2020
1879
Жената на Ози плаче в ефир (ВИДЕО)

Ози Озбърн е беше диагностициран с болестта на Паркинсон. Това разкри вчера самият той в интервю в телевизионното шоу "Добро утро, Америка!"

Съпругата му Шарън, която е и негов мениджър поясни, едва сдържа дълзите си в ефир. Тя поясни, че става дума за PRKN 2 – една от формите на заболяването.

"Има толкова много видове Паркинсон. Не е смъртоносно, но засяга различни нерви в тялото ти. Все едно имаш чудесен ден, прекрасен ден и после внезапно денят ти става много, много лош", каза Шарън.

В предаването не бе направен и намек за ново отлагане или отмяна на предстоящото турне на Ози, което трябва да започне на 27 май в Атланта.

Борейки се с напиращите сълзи, Шарън изтъкна колко важно за съпруга й е това да бъде на сцена и да усеща любовта на феновете си.

"Работата му означава страшно много за него. Той обожава да бъде на сцената - пеенето е въздухът, който диша, а това е най-дългият период, в който се е застоявал у дома. Крайно време е да тръгне отново на турне, защото вече ме влудява", допълни съпругата на Озбърн.

Новият солов албум на Ози - "Ordinary Man", излиза на 21 февруари.