Жената на зам.-шефа на КП КОНПИ спи с Тодор Славков

Палавата Зорница живее в прословутия апартамент на ул. „Нишава” в София с Малък Тошко

Политика
21:22 - 05 Април 2019
19816
Жената на зам.-шефа на КП КОНПИ спи с Тодор Славков

Зам.-председателят на КП КОНПИ Антон Славчев, чието име изплува в „Апартаментгейт” с покупка на изгоден апартамент и тераса към него, може да се окаже жертва на ловките схеми на половинката си в живота Зорница Тодорова, научи сензационно Lupa.bg.

На практика, в новия апартамент на ул. "Нишава" в квартал „Хиподрума”, който е обект на засилен интерес от медите от няколко дни, не живее Антон Славчев, а половинката му Зорница, но... не с него, а с любовника си! Любовникът й пък не е кой да е, а... Тодор Славков!

Атрактивната дама е успяла да се раздели със зам.-председателя на КП КОНПИ и да омотае в мрежите си Малък Тошко, твърди източника на Lupa.bg. Тя поддържа отношения с наследника на Иван Славков поне от около година и дори бе избрана за председател на партията на видния любител на алкохолни напитки „Напред, България”, макар да не е известно какъв политически опит притежава.

„Антон Славчев бе безскрупулно изигран от ловката Зорница! Тя го вкара в този нелеп имотен скандал заедно с брат си. Всъщност, апартамента изобщо не е негов и никога не е бил, а неин! Славчев никога не е живял там. За сметка на това тя първо настани брат си, а сега живее в жилището с прословутата тераса заедно с Тодор Славков. Връзката им е официална, най-близките им знаят, но за пред обществото представят контактите си като просто служебни”, твърди източника на Lupa.bg.

По информация на наш репортер, Антон Славчев обитава дома на родителите си. Той бил много разочарован от бившата си половинка, с която няма нищо общо отдавна, и заради която сега е в медийната вихрушка с евтините имоти. Деликатният интимен привкус на историята пък му връзва ръцете и езика да обясни пред медиите за какво точно става въпрос, коментират бивши колеги на Славчев от ДАНС.

Тодор Славков не крие интимните си отношения със Зорница Тодорова, която е представяна в медиите като "жената до зам.-шефа на КП КОНПИ"