Жени, бъдете просто ЖЕНИ!

Стил
10:44 - 08 Март 2021
4240
Жени, бъдете просто ЖЕНИ!

Днес е най-женският ден от годината. Денят, в който отдаваме почит на жените. Това, че има такъв ден в годината обаче, не означава, че през останалите дни това не бива да се случва. Жени, чувствайте се и бъдете ЖЕНИ всеки ден, всеки час.

Защото това е привилегия, с която трябва да се гордеем. Жената краси, жената обича безрезервно, жената е грижовна и най-вече жената дарява нов живот. Това е наша мисия, наше най-голямо щастие, което няма как да бъде напълно разбрано от другия пол.

В чест на празника искам да ви припомня и да апелирам към няколко много важни неща за една жена. Въпреки че мъжете са силният пол, чудесно знаем, че често жените сме много по-силни. Знаете, че е така, усещате го, но не го показвайте непрекъснато. Една силна жена винаги буди възхита у мъжете. Но показността на тази сила трябва да бъде премерена. Не се показвайте силна през цялото време. Все пак мъжът не иска до себе си друг мъж. Позволете си пред любимия да покажете слабост, да поискате помощ, да приемете подкрепа, да ви поглези. Така галите с перце мъжкото его, а правите ли го елегантно, то ще ви се отблагодари. И все пак от време на време показвайте силата и независимостта си, това поддържа интереса.

Не спирайте да се поддържате. Гримирайте се, купете си нови дрехи, бъдете неотразима. Защото го заслужавате. И не го правете заради някой друг, а заради самата себе си. Няма нищо по-отблъскващо от немарлива и неподдържана жена. Мъжете често казват „Ама защо се гримираш, аз те харесвам естествена.“ След това излизат на улицата и поглеждат с възхита някоя гримирана и добре облечена жена. Всеки мъж, абсолютно всеки мъж иска неговата жена да е най-хубава и най-поддържана. Просто красотата и интелектът на половинката им понякога ги плаши, кара ги да се чувстват несигурни. Но точно тази несигурност е дозата адреналин, от която се нуждаят, за да имат постоянен интерес към жената, а не да я приемат за даденост.

И не на последно място- бъдете себе си. Не се опитвайте да се правите на някоя, която не сте. Хората, които ще ви обичат, ще ви обичат заради самата вас, заради вашите качества. Тези, които не ги оценяват и искат да променят много неща у вас, нямат място в живота ви!