ЖЕРТВИТЕ ДНЕС: Изнасилената от Малък Тошко цъфти в Швейцария

Мила Гешева е истинска сексбомба на 50, хич и не ще да си спомня за внука на Тато

Едно време
14:00 - 11 Август 2023
16958
ЖЕРТВИТЕ ДНЕС: Изнасилената от Малък Тошко цъфти в Швейцария

Покрай спешните законодателни промени, предизвикани от зверската гавра с невръстната Дебора от Стара Загора, Lupa.bg връща лентата за своите читатели към първата нашенка, повдигнала въпроса за насилието в интимните връзки. Красавицата, която вгорчи живота на самия Тодор Славков и го тикна в затвора - Мила Гешева, днес хубавее в Швейцария, а аферата й с Малък Тошко е само неприятен спомен.

Преди повече от 30 години студентка Мила обвини внука на Тодор Живков - Тодор Славков, в изнасилване и го накара да се крие по села и паланки от правосъдието. В момента красавицата живее в Швейцария и работи като крупие. А външният й вид на 50 години може да бъде мечта за повечето тийнейджърки.

Бъркал ли е Малък Тошко в меда?

Близо 18 години се точи делото срещу Тодор Славков и унгареца Жолт Хайду за изнасилването на социалистическата старлетка, станало на 10 юли 1988 г. Едва през 2005 г. съдът постанови, че Малък Тошко и аверът му са невинни, макар внукът на Тато да излежа две години в пандиза. Повечето от 26-те свидетели по делото вече се преселиха в отвъдното. Загина и следователят Янко Димов.

Гешева емоигрива в Швейцария и се омъжи за местния бизнесмен Феличе Лепоре, но двамата се разделиха преди няколко години. Новият мъж до нея е италианец на име Ален.

Съдебната драма се превърна в шега

Нароченият за насилник Тошко рядко говори за периода от живота си, свързан с Гешева. Все пак той се изгаври с Мила в типичния си стил след участието си във "ВИП брадър", където стана победител, като я покани в телевизионен ефир да му стане съпруга.