Жест: Лекарка подели награда с медсестри

Общество
13:15 - 26 Октомври 2021
1830
Жест: Лекарка подели награда с медсестри

За принос и повишаване авторитета на съсловната организация Районната лекарска колегия отличи работата на д-р Ваня Кънчева от Разлог с грамота, която тя сподели със своята медицинска сестра Анета Катончева.

„Благодаря на Районната лекарска колегия за грамотата, но бих искала да я поделя с моята медицинска сестра Анета Катончева.

Благодаря ти Ани, че в тези трудни времена, изпълнени с напрежение, риск и умора, беше и си моя помощник, и моя опора! Въпреки многото трудности и разочарования – продължаваме….”, написа д-р Крънчева.

“Присъединявам се към пожеланията за здраве и радост към д-р Крънчева и Анета Катончева, и към всички наши лекари, медицински сестри, здравни работници от община Разлог, които всекидневно, въпреки трудностите, доказват с труда си съпричастност и всеотдайност към медицината.

Благодаря ви, че ви има. Че сте винаги на първа линия. И в готовност да жертвате своето време, своето здраве – в името на здравето на Вашите пациенти”, обърна се към наградените медици кметът на Разлог Красимир Герчев.