Жест: Лео Меси подари златни телефони за £175 000

Те са 24-карови и са персонализирани с имената на всеки един футболист, треньор или човек от щаба на "гаучосите", спечелили Световната купа

Спорт
17:30 - 07 Март 2023
3679
Жест: Лео Меси подари златни телефони за £175 000

Лионел Меси е поръчал златни iPhone-и за отбора и персонала на Аржентина, спечелил Световната купа, като изработените по поръчка устройства са на стойност 175 000 паунда.

Албиселесте станаха победители на турнира в Катар през 2022 г., а Меси показа поредната си колекция от талантливи изяви като капитан. Седемкратният носител на "Златната топка", който преди дни се сдоби и с наградата на ФИФА за най-добър играч на годината, най-накрая получи единствената отборна награда, която желаеше най-много.

За да признае това постижение, суперзвездата на Пари Сен Жермен почерпи всички свои съотборници и треньорския щаб на Аржентина с 24-каратови устройства на Apple - със сериозен пазарен пакет, успешно доставен във френската столица.

"Лионел е не само G.O.A.T. (Greatest of All Time - "Най-великият за всички времена" - б.а.), но и един от най-лоялните ни клиенти, който се свърза с нас няколко месеца след финала на Световното първенство по футбол. Той каза, че иска специален подарък за всички играчи и служители, за да отпразнува невероятната победа, но не иска обичайния подарък от часовници. Затова му предложих златни iPhone-и с изписани техните имена и той хареса идеята", разказа Бен Лайънс - главен изпълнителен директор на iDesign Gold.

На Световното първенство по футбол през 2022 г. Меси получи "Златната топка", с която се отличава играчът на турнира, и продължава да вдъхновява околните - и легион от верни последователи по света, който наброява няколко милиона - с подвизите си на 35-годишна възраст.