Жизел Бюндхен и Том Брейди се развеждат?

Обсъжда се разделянето на общото имущество на най-високоплатения играч на американски футбол и топмоделката

Свят
09:46 - 06 Октомври 2022
1906
Жизел Бюндхен и Том Брейди се развеждат?

Американският уебсайт "Пийпъл" съобщи, че процедурата по развода между Жизел Бюндхен и Том Брейди е започнала. Твърди се, че моделът е наела бракоразводен адвокат, преди съпругът ѝ да направи същото от своя страна.

Двете звезди живеят разделени от няколко месеца насам. В началото на септември се съобщава, че е избухнал разгорещен спор за бъдещата кариера на Том Брейди. Куотърбекът на Тампа обяви през февруари, че прекратява спортната си кариера, като напуска Националната футболна лига (НФЛ). През март той преразгледа решението си.

Според списание "Пейдж Сикс", което първо разкри тази информация, този обрат очевидно не е допаднал на 42-годишната моделка, която иска съпругът ѝ да отделя повече време на семейния си живот. Твърди се, че този последен спор е причината за решението им да се разделят.

Съобщава се, че се обсъжда разделянето на общото имущество на най-високоплатения играч на американски футбол и Жизел Бюндхен. Ремонтните дейности в дома им в Маями, който те купиха през декември 2020 г., са спрени.

След като се запознават през 2006 г., двамата се женят три години по-късно в Санта Моника, Калифорния. Заедно имат две деца - момче Бенджамин (12 г.) и момиче Вивиан. Том Брейди е баща и на Джак (15 г.), когото има от предишната си връзка с актрисата Бриджит Монахан.