Жоро Игнатов емоционално: Нана, обичам те!

Остава ми утехата, че тя реши да се разделим, а не съдбата, сподели главният редактор на "Съдебен спор"

Изповеди
16:00 - 26 Ноември 2023
24628
Жоро Игнатов емоционално: Нана, обичам те!

Главният редактор на предаването по Нова телевизия "Съдебен спор" Жоро Игнатов се раздели в неделя следобед емоционално във фейсбук с водещата Нана Гладуиш, след като днес беше нейното финално участие. След 14 години като водещ на „Съдебен спор“, любимата на зрителите Нана през сълзи сподели в ефира на Нова тв, че е взела решение да се раздели с предаването. За напускането на дългогодишната водеща Lupa.bg информира още преди седмица.

"ИСТИНСКА! Такава е скъпата ми Нана, която завинаги ще има специално място в сърцето ми. Остава ми утехата, че тя реши да се разделим, а не съдбата. Обичам я!", написа във фейсбук Жоро Игнатов и сподели снимка с Нана и със съдия Иван Сотиров, заснета след последния епизод на "Съдебен спор" с участието на Гладуиш.

"Нана, пожелавам ти да ти е много скучно без нас и скоро да се върнеш", каза още главният редактор на предаването.

"Пожелавам й същото, защото "Съдебен спор" е Нана с Жоро Игнатов. Чакаме завръщането й и вярвам, че не е по здравословни проблеми", пишат познати на Жоро Игнатов под поста му.

Според тях Нана е един прекрасен пример за силата и волята на жените. "Пожелавам й да е здрава, щастлива и да продължава да вдъхновява всеки пациент с тежка диагноза да намира лъча светлина в тунела и да го следва. Успех!", споделят фенове на двамата атрактивни журналисти.

Както Lupa.bg първо писа Нана Гладуиш взе решение, че се оттегля от телевизията и занапред ще си почива. Тя напуска предаването и Нова телевизия и отива да живее в САЩ.

Отвъд Океана вече от няколко месеца съпругът й Джонатан развива успешен бизнес. Британецът се е преместил в Щатите много преди Нана заради своята работа. Още миналата есен бе съобщено, че американската компания ResultsCX купува основаната от него "Сиксти кей". Създадена през 2008 година, към миналата година в нея работеха 1300 души. Най-вероятно тази смяна на собствеността е в основата на преместването на милионера Джонатан зад океана.