Журналистка от Канал 3 се изфука: Ален Делон ми целуна ръка

Ивелина Кунчева събра в изложба незабравими срещи с най-големите кинозвезди

Легенди
11:17 - 22 Юни 2019
4263
Журналистка от Канал 3 се изфука: Ален Делон ми целуна ръка

Водещата от Канал 3 Ивелина Кунчева събра невероятни кадри от срещите си с най-големите в киното в изложбата Tete-a-Teteв галерия "Нирвана". Журналистката е отразявала фестивала в Кан и се е срещала наистина лице в лице с кинозвезди като Ален Делон, Антонио Бандерас, Моника Белучи. От Лео ди Каприо пък успява да вземе интервю.  

"Експозицията включва и над 70 автографа на знаменитости, с които съм се срещала през последните 7 години, отразявайки най-големия кинофорум в света, оригинални плакати и снимки на филми като “Имало едно време в Холивуд” на Куентин Тарантино, “Рокетмен” на Декстър Флечър, който в момента е по нашите киноекрани, и “Матиас и Максим”, който се очаква да бъде представен на “Киномания 2019”, разказва Кунчева.

Ален Делон обръща специално внимание на българката.

 Брад Пит си прави селфи с журналистите, най-близо до него е Кунчева.

 

Кунчева отразява кинофестивала в Кан 7 години, като инициативата за това е нейна. Когато решава да се акредитира първия път, няма никаква представа каква магия е това.

Журналистката е завършила Френска филология и е франкофон.“Някак естествено първото място, което реших да посетя, е Кан и фестивалът. Оттогава не съм спирала. Познавам фестивалната палата на пръсти. Целият екип от охраната, през шофьорите до креативния директор на фестивала Тиери Фремо са вече мои добри познати, с които се срещам всяка година. Създадох и много приятелства с журналисти от цял свят, мой много близък колега е един от най-добрите светски оператори на “Ройтерс” – Оливър Кек, с когото редовно се шегувам, казвайки му: “Добре, че те има, за да снимаш за предаването ми от всички точки на света”, разказва с усмивка тя. 

Кунчева е щастлива, че в Кан вече познават и нея, и Канал 3.  

“Знаят кои сме, откъде сме и какво правим. Салма Хайек, Антонио Бандерас, Силвестър Сталоун са само част от знаменитостите, които често посещават страната ни, и всеки път, когато имам удоволствието да се срещна с тях, се изказват ласкаво за България”, казва журналистката.

Тази година е била незабравима за нея, защото се е срещнала лично с Ален Делон, който толкова се впечатлява от нея, че дори милва лицето ѝ.

“В рамките на фестивала се видяхме три пъти. Първия път поговорихме за това дали би играл в български филм, дори му дадох примерен сценарий, който носех у мен. Прие го и каза, че ще го разгледа. При втората ни среща вече си мислех, че може би не помни коя съм. Оказа се точно обратното: от множеството журналисти, които го очакваха за интервю, се спря и говори само пред мен, като на финала протегна ръка и погали лицето ми. Много е тактичен, ръкува се, милва и обръща внимание на всеки свой почитател, както никоя друга звезда. Третата ни среща беше минути след като му бяха връчили почетната “Златна палма”. Все още имаше сълзи в очите, онези сини очи, които наистина те карат да застинеш. Излезе от залата, след което отново се спря само при мен, целуна ръката ми и си казахме сбогом. Беше вълнуваща среща, която никога няма да забравя!”, разказва Кунчева.

В рамките на фестивала тази година се среща и с Антонио Бандерас. Той много се зарадвал, когато разбрал, че красавицата е от България. Тя пък му припомнила за друга тяхна среща преди години в страната ни по време на негово посещение. Тогава той я почерпил, а после направили и интервю.

На официалната премиера на филма “Имало едно време в Холивуд” на Куентин Тарантино Кунчева се среща с големите звезди на лентата - Брад Пит, Леонардо ди Каприо и Марго Роби. Брад Пит даже поздравил всички зрители на “Канал 3”, Марго Роби била много мила и дружелюбна, а Лео ди Каприо бил дистанциран.

“Някак успяваше да се изолира в цялата лудница от фотографи, журналисти и почитатели. Въпреки това се спря за автограф само при мен, както и всички останали от продукцията. Всеки може да види ексклузивните кадри от пресконференцията и премиерата в специално отделения кът на филма в една от залите на галерията. Разбира се, придружени с уникалните им автографи, може би едни от най-ценните в колекцията ми”, обяснява Кунчева.

В Кан се среща и с Орландо Блум. Тя веднага му се представила, че е от България, и го попитала иска ли да ѝ даде интервю. Той деликатно отклонил поканата, като обяснил, че би го направил с удоволствие, но закъснява за прожекция на филм. Имал обаче време за снимка за спомен с българската журналистка и ѝ дал автограф, който тя добавя към вече голямата си колекция.

За тези 7 години Ивелина Кунчева има толкова спомени и любими моменти от Кан, че ѝ е трудно да определи кои са ѝ най-любимите.

“Наистина, опитвам се да избера най-интересния момент, но ми е трудно – като изключим интервютата. Може би срещата ми с Парис Хилтън, която ме покани в сепарето си в нощен клуб, Жан Клод ван Дам, с когото се озовахме на една ръка разстояние на парти на “Фешън тв” и говорихме дълго, Роберто Кавали, който ме покани на яхтата си, или пък Салма Хайек, която бутна фотоапарата на колегата ми, след което дълго време ни се извиняваше, или пък моментите, в които Уил Смит и Брад Пит си направиха селфита с мен, а не аз с тях, вземайки ми телефона. Случките в Кан са неочаквани, забавни и незабравими!”, връща се в страхотните моменти журналистката.