Зловещи кадри от катастрофата на Тайгър Уудс (ВИДЕО)

Това е краят на кариерата на голфъра, уверени са медиците

Новини
17:07 - 24 Февруари 2021
1812
Зловещи кадри от катастрофата на Тайгър Уудс (ВИДЕО)

Голфърът Тайгър Уудс е контактен, в съзнание и се възстановява след претърпяната тежка операция, обявиха на страницата на звездата в Туитър.

Считаният за един от най-великите в този спорт претърпя тежка катастрофа, а автомобилът му излетя от пътя в Лос Анджелис.

Телевизия FOX изпрати хеликоптер на мястото на инцидента още преди автомобилът на Уудс да бъде изтеглен от произшествието.

На прав участък от пътя автомобилът е пресякъл осевата линия, навлязъл е в лентата за насрещно движение, криволичил е, попаднал е в пясъчната ивица край пътя за неговото обезопасяване, откъдето - заради голямата скорост, е излетял през загражденията в пропастта.

За щастие на това място тя не е кой знае колко дълбока и колата е летяла само няколко метра. Преобърнала се е няколко пъти, ударила е дърво и е спряла в рова.

Уудс веднага е бил приет в болница и подложен на няколко интервенции. Според изявлението той има фрактури на десния крак. Нараняванията са на пищяла, глезена и стъпалото. Наложило се е да бъде подложен на интервенция заради разкъсване на мускул.

Според местната полиция животът на Уудс е спасен като по чудо и благодарение на колана и въздушната възглавница, която се е активирала.