Зрители за тв тандема Деси - Нойзи: Кадиев е излишен!

Новини
16:00 - 14 Ноември 2019
47240
Зрители за тв тандема Деси - Нойзи: Кадиев е излишен!

Куп зрителски овации събра новият тандем на „Преди обед” - Деси Стоянова и Ивайло-Нойзи Цветков, който бе неин екранен партньор днес в тв ефира. Той седна в стола на актьора, който в момента обикаля на турне в Америка. Присъствието на ексцентричния журналист бе любопитно за феновете на предаването - мълчалив и леко мрачен, маниерът на философ рязко контрастира с виталното присъствие на бъбривия и общителен Сашо Кадиев. След като водещата пусна снимка на профила си във Фейсбук заедно с Ивайло, заваляха коментари. Някои пък шеговито отбелязаха: "Страхотни сте! Кадиев е излишен!"   

Нойзи пристигна в студиото облечен в черно - с любимото си кожено яке, тесни дънки и бели кецове. Въпреки скептицизма към всичко, Нойзи изневери на себе си и направи комплимент на водещата: „Дано се чувстваш така, както изглеждаш”.

”Представям ви жив философ не само по образование, но и по убеждение, който представя себе си като  „умозрителен и ироничен по Киркегоровски. Свири на пиано, китара и е футболен запалянко.”, представи екстравагантният си гост Деси Стоянова.

Нойзи пристигна в студиото с кожено яке, тесни черни дънки и бели кецове. Той изневери на стила си и направи комплимент на водещата: „Надявам се, че се чувстваш така, както изглеждаш”, каза той.

Макар и да се обаждаше рядко по време на коментарите около различни теми, Нойзи се намесваше само с ексцентрични и философски коментари.

По темата, отворена от актрисата Албена Павлова за класацията по щастие, в която българите са на дъното, Нойзи вметна: „Имам нещо утешително - аз смятам, че интелигентният човек априори не може да бъде щастлив.”

По въпроса за разрешената скорост по магистралите пък, Нойзи се оказа любител на натискането на газта.

„Е, какво, да зарежем изцяло колите и направо да се върнем към сламените колела и всичко ще е наред”, вметна той иронично.