Зверска параноя: Корнелия изхвърлила цветята от кабинета си

Актуални новини
15:15 - 09 Март 2020
9695
Зверска параноя: Корнелия изхвърлила цветята от кабинета си

„Корнелия Нинова я тресе зверска параноя! Тя се е вкарала в такъв филм, че изхвърли дори саксиите с цветята от кабинета си от страх да не я подслушват!”

Това разказаха пред Lupa.bg изумени кадри от „Позитано” 20, които почти всеки ден се шокирали от поведението на червената лидерка и вече не издържали на неадекватно й поведение.

Патологичният й страх от предателство довел дотам, че Нинова изритала дори дългогодишна служителка в деловодството на „Позитано” 20, само защото жената не била назначена от нея. Въпросната служителка изпаднала в шок, защото била пред пенсия и с ТЕЛК. На нейно място лидерката на БСП сложила своя позната.

Новата служителка обаче била толкова неадекватна в работата, че за Коледа, вместо да изпрати до партийните структурите по е-мейл поздрава на Корнелия, прикачила до електронната поща на всички някакъв файл със заповед за назначението на поредният човек на Нинова.

„Корнелия отдавна не си общува с абсолютно никой, освен с милиционерите, които доведе – Ели Спасова и Йордан Татарски”, оплакаха се от "Позитано" 20. 

Освен това повечето от социалистите изобщо не искали да участват в прекия избор на председател. Всички се надявали активността да е под 50%, за да се върне старият начин на вот за лидер на БСП. Точно това обаче никак не устройвало Корнелия, защото ако трябва да се бори за председател на червените на конгреса, шансовете й са далеч по-малки.

„Така, както са го замислили, ние трябва да направим по-реални избори от парламентарните – нали разбирате, че няма как да стане! Тия 400 хил. лв., дето са ги гласували за тоя пряк избор са тинтири-минтири - парите ще надхвърлят 1,5 млн лв.! С 400 хил. лв. ние конгрес не можем да направим, камо ли избори...”, коментираха възмутени от своеволията на Нинова социалисти.

За капак Корнелия Нинова и хората от най-близкото й обкръжение наели група безпартийни младежи, които да звънят подред на соцактива и да напомнят на хората да гласуват. Това обаче имало обратен ефект, защото предизвиквало у червените само раздразнение.