Звездните раздели през 2021 година

САЩ
22:00 - 27 Декември 2021
6997
Звездните раздели през 2021 година

12 месеца са и малко, и много. Определено доста може да се случи за една година - като да сложиш край на една връзка и да започнеш нова. А когато става въпрос за известни личности, подобни промени стават достояние на всички и се коментират дълго.

Ето кои са звездните двойки, за които 2021 г. беше съдбовна и ги доведе до решението, че е по-добре да продължат по пътя си отделно, а не заедно.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

Вместо сватба - раздяла. Това е равносметката за двамата от изминалата година. Новината, че вече не са заедно, определено успя да ни изненада, но не и колкото последвалият развой на събитията.

Джей Ло е отново влюбена и щастлива в прегръдките на бившия си Бен Афлек, а Родригес също не дава вид да страда особено за певицата, въпреки че засега не знаем да има нова сериозна връзка.

Ким Кардашиян и Кание Уест

За това, че нещата помежду им не вървят, се заговори още след загубата на рапъра на президентските избори в САЩ миналата година. Риалити звездата трябваше да се справя не само с болните политически амбиции на съпруга си, но и с психичните му проблеми.

А когато реши, че всичко вече й е в повече, подаде документи за развод. Делото се проточва вече няколко месеца, Ким и Кание продължават да поддържат приятелски отношения, но вече за всички е ясно, че бъдеще като двойка нямат.

А и Кардашиян има нов мъж до себе си - Пийт Дейвидсън. Уест също завърза авантюра с двойно по-млада красавица, но по последна информация двамата вече не са заедно.

Илон Мъск и Граймс

Ексцентричният милиардер често ни изненадва с поредната си идея, която на пръв поглед може да ни изглежда реалистична, но за него няма невъзможни неща. Е, освен това да продължи да бъде с майката на сина си X Æ A-Xii.

Като причина за раздялата Мъск изтъкна работните си ангажименти и необходимостта да бъде за дълго далеч от певицата и детето си. И сякаш никой не може да му се сърди, че така си е наредил приоритетите, защото плановете му са наистина големи и значими за цялото човечество.

Бил и Мелинда Гейтс

За разлика от Мъск, Бил Гейтс определено успя да ни изненада. След 27 години брак и успешно сътрудничество със съпругата си в общата им благотворителна дейност, той обяви общото им решение да се разведат.

Делото вече е финализирано и всеки продължи по своя път отделно. А милиардерът неслучайно обяви 2021 г. за най-трудната в живота си.