Опел мина през крака на 74-годишна жена в село Балканци

Общество
15:13 - 02 Май 2023
901
 Опел мина през крака на 74-годишна жена в село Балканци

Лек автомобил мина през крака на 74-годишна жена, съобщават от Областната дирекция на МВР-Добрич.

На 29 април, около 17:10 часа е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно произшествие по бул. „Русия“ в град Добрич. Установено е, че 45-годишен мъж, водач на лек автомобил „Фолксваген“ при маневра обратен завой блъска преминаващ в лявата лента мотоциклет „Кавазаки“, управляван от 34-годишен мъж. Пострадала е 32-годишна жена, возеща се на мотоциклета. Тя е настанена в болницата в Добрич с фрактура на левия глезен, без опасност за живота.

Двамата водачи са с отрицателни проби за употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство. На 28 април, около 15:45 часа при пътен инцидент в село Балканци е установено, че 29-годишен мъж, водач на лек автомобил „Опел“, минава през левия крак на 74-годишна жена.

Тя е с фрактура на глезена, без опасност за живота. На 1 май, около 09 часа в Добрич е спрян за проверка мотоциклет „Ямаха“, управляван от 42-годишен мъж. Установено е, че водачът е с отнето свидетелството за правоуправление и кара мотора в срока на изтърпяване на наложено му наказание по административен ред. По случая е образувано бързо полицейско производство.