1-и ден в НС: Мая №1 с костюм-трепач, цвят "мента", Татяна се докара като Берберян

Новини
16:50 - 21 Юли 2021
11230
1-и ден в НС: Мая №1 с костюм-трепач, цвят "мента", Татяна се докара като Берберян

В първия пленарен ден на 46-тото Народно събрание, две дами събраха погледите на депутатите с атрактивна визия. Титулярката на приза модна икона в няколко парламенти Мая Манолова доказа, че още е на гребена на вълната. Лидерката на „Изправи се БГ” се появи в зашеметяващ тоалет и супер елегантни обувки с 12-сантиметров ток. Костюмът на лидерката на „Изправи се БГ” бе от две части - тясна рокля и сако, в най-актуалния в момента цвят „мента”. Кройката й прилягаше перфектно, като  подчертаваше стройната й фигура.

Не само мъжката част в залата, но и колежките на Манолова признаха, че днес тя е била най-ефектната дама в Народното събрание.

Познавачи предположиха, че дрехата на Мая е на популярната фирма „Макс Мара”, чийто почитател тя е открай време. Тоалетът струва не по-малко от 2 бона, убедени са стилистите.

В битката за най-шик депутатка определено бе и парламентарната шефка на ГЕРБ Деси Атанасова, която винаги е впечатлявала със стилни и оригинални тоалети.  

За първия ден в парламента, топ герберката бе избрала нестандартен стилен костюм от две части в турскосиньо на райе и снежнобяла блуза. Докато бе в предизборна кампания, Деси Атанасова бе се разделила с екзотичните очила, които са нейна запазена марка и й придават сексапил, но сега отново ги върна, забелязаха колегите й.

"Малинката" за най-шокираща визия обаче е за зам.-председателката на парламента Татяна Дончева. 

Лидерката на Движение 21 бе в странна разкроена рокля, подобна на бална дреха и късо жакетче. Към шокиращата дрешка, тя бе добавила и пантофки, по-скоро подходящи за тийнеджърки. С този тоалет Дончева напомни за Юлия Берберян, която навремето като депутат обличаше подобни роклички и добавяше към тях обувки, тип "Пепеляшка".

В същото време, депутатът от ИБНИ и зам.-шеф на Народното събрание впечатли с чанта на френската марка Givenchy. Красивият син аксесоар е от новата колекция на френския бранд. Моделът на чантата е „Антигона“. Познавачи изчислиха, че коженото бижу струва не по-малко от 4 000 лева.

С доста смела и свежа визия изненада колегите си председателстващата НС 79-годишна Мика Зайкова. За първото заседание на 46-ия парламент, вероятно стилист я бе издокарал с розов тоалет - риза и бяло сако с щампи на екзотични цветя.

Снимки: Агнес Методиева