440-килограмов дебелак си търси "фино" гадже

Най-тежкият мъж в света вече отхвърлил близо 300 потенциални булки - били твърде слаби

Топ
14:10 - 22 Януари 2020
20612
440-килограмов дебелак си търси "фино" гадже

Най-дебелият мъж в света, 27-годишният щангист Арбаб Хизер Хаят от Пакистан, тежи рекордните 440 килограма. Мъжът, известен като "пакистанският Хълк", си търси жена. Основното му изискване обаче е тя да тежи поне 100 килограма, за да "не я смаже", пише UNILAD.

Арбаб Хаят твърди, че вече отхвърлил близо 300 потенциални булки, защото били твърде слаби. Според него идеалната му партньорка трябва да тежи поне 100 килограма, така че двойката да изглежда добре заедно. Освен това щангистът очаква бъдещата му съпруга да е отличен готвач и да се грижи за ежедневното му меню, което включва 10 000 калории на ден.

Само закуската на дебелия мъж включва 36 яйца. Освен това той яде 3 килограма месо на ден, няколко купички с ориз и хляб през целия ден. Арбаб изпива поне пет литра мляко всеки ден. Въпреки огромното количество храна, шангистът от Мардан, Пакистан твърди, че се чувства чудесно в тялото си и е напълно здрав. Това е така, защото той тренира редовно, за да стане „световен шампион“.

Хаят започва да качва килограми още в юношеските си години, след което започва да участва на първенства по вдигане на тежести. За да влезе в по-тежка категория, той започнал да наддава. Пакистанският Хълк стана световноизвестен, след като публикува в интернет видеоклипове как дърпа трактор с въже.