7-годишен дизайнер: Аз бях Гучи (ВИДЕО)

Детето шие уникални рокли

Мистика
15:00 - 23 Май 2023
7091
7-годишен дизайнер: Аз бях Гучи (ВИДЕО)

Малкият Макс Александър се превръща в модна сензация, когато започва да създава рокли едва на 4-годишна възраст. Но това не е най-изненадващото. Макс твърди, че е превъплъщение на известния моден дизайнер и създател на едноименната модна империя Гучо Гучи (1881-1953).

Това е поредната история за дете, което ясно си спомня своето предишно прераждане и е поредният клин в неверието на официалната наука по този въпрос, в който от векове вярват на Изток. Идеята за прераждането съпътства човечеството в продължение на много векове. Различни култури и религии са изследвали тази тема, но историите на деца, които си спомнят предишния си живот с удивителна точност, винаги са привличали специално внимание.

7-годишният Макс за първи път показва страстта си към модния дизайн, когато майка му забелязва, че той проявява необичаен интерес към тази област. Малчуганът пристъпва толкова сериозно към въпроса, че моли майка си да му купи манекен. Това неочаквано искане кара родители да се чудят как така и откъде детето им има такъв интерес към модата.

Майката и бащата са изумени от това, което виждат - Макс, който никога преди не се е занимавал с моден дизайн, започва сам да прави рокли. Неговите умения и знания са завършени и професионални, но не е ясно от къде идват. Само детето настоява, че преди е бил Гучо Гучи.

Специалисти и експерти се опитват да разрешат загадката. Прераждането е сложно и мистериозно понятие, но твърдението на малкия Макс предизвиква интерес и недоумение. Може ли едно дете толкова точно да запомни и възпроизведе работата на известен моден дизайнер? Може би Макс просто показва ранен талант и страст към модата. Децата често откриват скритите си способности и интереси от ранна възраст. Може би Макс просто е бил вдъхновен от модни списания или е гледал модни ревюта по телевизията и въображението и творчеството са го накарали да създаде свои собствени рокли.

Гучо Гучи

Във всеки случай талантът и страстта на Макс към модата заслужават признание и възхищение. Възрастта не означава нищо, когато става дума за страст и талант. Независимо дали е превъплъщението на Гучо Гучи или не, Макс Александър вече завладява модния свят с уникалните си творения.