Ахавни Халваджиян се надяна на пирон

През ключалката
15:37 - 16 Август 2020
4580
Ахавни Халваджиян се надяна на пирон

Известната пиарка Ахавни Халваджиян е претърпяла отвратителен инцидент в София. За това алармира самата тя на профила си във фейсбук. Ето какво разказва братовчедката на Маги и Джуди Халваджиян:

КОЧИНАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ

Кочината, в която до и около кофите едни хора оставят съмнителна храна за кучета и котки, други - отрова, а трети си оставят дъските от прозорците, със стърчащи от тях пирони. И аз, виждайки Пако с някакво нещо в устата, оставено от първите, се втурвам като луда, понеже вече съм губила куче, зараде тия с отровите. И стъпвам на дъска с пирон, който с цялата си дължина се оказва в стъпалото ми. Сега вместо на обяд с приятелка съм в спешното на ИСУЛ. Просто една нормална неделя, когато живееш в кочина. Кога ще се научим да мислим и за другите, за последствията от действията си? Цялата тази мърлявщина ни убива не по-малко от корупцията!

Пако, за който пише в поста си Ани, е кучето й. Ахавни обясни, че вече е прегледана в ИСУЛ. Лекарите са промили наранения й крак и са й били ваксина против тетанус. Пиарката не скри възхищението си към проявения от медиците професионализъм и отношение.