Александър Дюлгеров и Михаела Маринова готови за бебе

Футболистът и певицата са заедно от година и половина

През ключалката
11:35 - 24 Май 2019
9763
Александър Дюлгеров и Михаела Маринова готови за бебе

Певицата Михаела Маринова и футболистът Александър Дюлгеров вече живеят заедно в собствен апартамент с предвидена детска стая в него, а само преди дни се сдобили и с първия си домашен любимец – рибката Леа, издадоха самите те пред певицата Сантра.

Михаела и Александър се запознали покрай общи приятели. Капитанът на неговия отбор е гадже с нейна приятелка – модел. Двойка са от година и половина, а от една година живеят заедно. Според нея той е „страшен романтик“ и на 8 март 2018 г. й предложил да заживеят заедно. Първоначално били на квартира, но вече се радват на общия си дом.

В предаването "Close Up" Михаела сподели откровено за Александър, че е сигурна, че това е нейният човек – да я подкрепя и да я обича такава, каквато е. Каза също така, че раздялата с него всяка сутрин, за да тръгне по своите задачи, й е много трудна, но неизбежна, защото ежедневието й е доста динамично.

„Аз съм горд собственик на най-голямото сърце и душа. Не ми се получи да променя част от характера си, а най-големият ми неуспех е наивността по някакъв начин. Бях малкото Мише с големите мечти, а сега съм голямото Мише, изпълнило част от мечтата си.  Щастлива съм. Най-добрите избори се правят с лекота в душата, спокойствие и вяра“, заяви Маринова.