Алена разкри: Радев цели подчинение, а не стабилизация на държавата

Мистика
19:10 - 01 Декември 2021
6280
Алена разкри: Радев цели подчинение, а не стабилизация на държавата

Когато добро е основано на измама то е измамно добро. На това мото ще е подчинена работата на 47-ото НС, колкото и да е животът му, защото победителят в изборите „Продължаваме промяната” очевадно спечели първото място с компютърни манипулации, независимо че и втори да бяха, ГЕРБ, все още, но не задълго, първата политическа сила, нямаше да състави правителство. 

Такъв анализ прави известната астроложка Светлана Тилкова-Алена пред Труд бг. 

Измамата с машините

Измамата на отминалите парламентарни избори видимо е удобна и на победители и на опозиция и на ЕС.

ГЕРБ и ДПС така и не протестираха за разминаванията, немалко от които видяхме и в интернет пространството. ЕС изпрати наблюдатели във Венецуела, където гласуват със същите машини.

Там измамата е недопустима и укорима, но в България - може. Както винаги душевната чистоплътност няма общо с политиците, наши и международни.

Явно заверата е голяма и от победителите на изборите се чака да се изявят като родоотстъпници и да пуснат Северна Македония да започне преговори, че и джендърите да станат легитимни в България.

Много са печелившите, но не и народа, който ще се осъзнае както винаги късно. Каква ли голяма, споделена от победители и победени тайна се пази от народа?

В името на материалния интерес

Денят на началото на работата на 47-о НС 3.12.2021 година засилва общителността и желанието за разбирателство, въпреки че компания ще си правят партии с непоносимост една към друга и различна визия за България и за нейното управление.

Това означава, че разбирателството, заради общ материален интерес може да бъде постигнато с много говорене, не винаги смислено, но то ще е твърде крехко заради вибрация 11, която ще подсети една или друга партия от преговарящите, че е използвана и подчинена.

Разнобоят, въпреки привидно успешните преговори, така ни ги представят, ще е неочакван и шокиращ за народа.

Подчинението

Народното събрание започва работа на 3 декември 2021 г. Вибрацията на деня е 11. Както често се случва напоследък, президентът Радев отново се е вкопчил в числото 11, което е число на подчинението и удвоява своята тежест чрез поредното число 47 на предстоящото НС, което също е подчинено на вибрация 11.

Ударението е на думата - подчинение. От една страна, въпреки че не им е връчен мандат, победителите на изборите вече преговарят, сигурни че ще съставят правителство. Малцинство, победило чрез измама подчинява мнозинството.

Второто подчинение е по-важно и не изключвам като възможност тази да е целта на президента в целенасоченото търсене на вибрация 11. Президента иска да подчини парламента на своите желания и заповеди.

В глобален план президента иска да подчини държавата, което ще се хареса на мнозина, веднъж защото в България юмрукът винаги е предпочитан пред интелекта и втори път - в многихилядната си история държавата само в последните 32 години е битувала в неразбираемата от мнозинството демокрация. Народа обича и е свикнал да бъде мачкан.

По-подходящите дати

Склонна съм да мисля, че точно подчинението е целта, а не стабилизацията на държавата, защото две други дати са много по-добри за начало на 47-ото НС.

Ако новоначалието е поставено на 2.12.2021 г.Стрелецът му вдъхва много допълнителна сила и хъс за успех. Ако 47-ото НС започне работа на 6.12.2021 - денят е на стабилност и хармония с обща вибрация на глобални промени, с шанс да бъдат позитивни, но видимо те не са приоритет на президента Радев. Начало на 3 декември означава парламентарно бърборене без цел и с привидна посока.

Астрологичната характеристика на деня не носи по-положителни вибрация, защото е подчинена на Слънцето и асцендента в Стрелец.

Значението на този факт се отнася до лидерите на Продължаваме промяната, които са много говорещи, бликат оптимизъм, но какво се крие зад него дори не можем да предположим, защото изказаното с думи се разминава в много отношения със замисленото. Стабилността на държавата е следствие, първостепенни са техните лични мераци и материални цели.

Пари и само пари

Личната свобода е особено важна за лидерите на ПП, затова ако видят, че им се отнема стават агресивни и нападателни, за сметка на народа, който изведнъж ще се превърне в ненужен товар.

Пари и само пари. За кой ли път от миналата година насам аспекти на Лока Фортуна ни разкриват, че парламентарно представените партии, които ще участват в състава на правителството са свързани помежду си само с едно желание - да печелят колкото може повече, но лично за себе си.

Тук държавата и народът не съществуват. За другите - разбирам, но ми е крайно любопитно как ще стане делбата на парите в БСП, най-употребената и ощетената партия от изборните манипулации.

Проблемът, който се очертава с този парламент и със съставянето на правителство се корени в един простичък, но недостъпен за ума на мнозина факт:

лидерите на ПП говорят, на моменти омайно, за да им повярват, да повярват и тези, които не ги подкрепят, че ще заживеем по-добре.

Така се водят в момента преговорите. Прозрачността на преговорите е толкова голяма, че чак заслепява и постепенно се превръща в непрогледен мрак водещ към хаос, разнобой и противопоставяне.

Двамата усмихнати водачи на ПП заради Венера в съвпад с Плутон с лекота обсебват хората, които са им необходими, за да постигнат целите си, до момента в който усетят противопоставяне.

В този миг бързо приключат с отношенията си и търсят нови наивници, които да им вършат неприятната част от задълженията в управлението на държавата.

Двамата лидери на ПП крият много тайни помисли, недостъпни за никого, дори и за техния покровител президента Радев, които ще шокират обществото и самия него и в един момент е реална възможността да се окажат причина за нови парламентарни избори в близко бъдеще и да създадат сериозни проблеми на стария нов президент с мандата, който може да не завърши.