Алфредо Торес стартира авторско занимание в Pulse Fitness & Spa

Тренировката ще се провежда всяка сряда от 19:30

Здраве
10:10 - 06 Октомври 2022 (обновена)
3087
Алфредо Торес стартира авторско занимание в Pulse Fitness & Spa

Алфредо Торес е един от най-популярните танцьори и хореографи у нас. Той е изучавал модерни танци в Националната школа по танци в Куба (Danza Contemporanea de Cuba). След  като завършва кандидатства в школата към най-престижното кабаре в Хавана – „Тропикана“ като печели сред огромна конкуренция. Установява се в България за постоянно през 2001 година, след което популярността му расте с неимоверни темпове. Сега Алфредо Торес и Pulse Fitness & Spa си подават ръка, за да предоставят едно уникално преживяване – фитнес и танци в едно.

На 12.10 от 19:30ч. в Pulse Fitness & Spa Bulgaria (бул. „България“ 132, кв. Манастирски ливади) ще се проведе първото занимание, водено лично от кубинеца. Името на тренировката е “Dance with Alfredo Torres” (Танцувай с Алфредо Торес). Добре дошли са всички клубни членове на веригата, а специално за първото занимание вратите на Pulse ще бъдат отворени за външни посетители и всеки ще може да участва.

Dance with Alfredo Torres ще се провежда всяка сряда от 19:30 часа в Pulse Fitness & Spa Bulgaria. Залите на обекта са просторни и позволяват събирането на голям брой хора без прекалена физическа близост.

За кой е подходящ този фитнес клас? Макар в груповите занимания да се включват много участници, вниманието на треньора винаги е персонално. Спортният стаж и нивото на опит в танците тук няма да имат никакво значение. Добре дошли са всички, които искат да комбинират спорта, латино страстта и хубавите емоции. Социалният аспект на груповите тренировки, забавлението и здравословните ползи правят този тип фитнес наистина уникален.

Планира се при засилен интерес от клиентите на Pulse Fitness & Spa с течение на времето, Dance with Alfredo Torres да започне да се провежда и в други обекти от веригата в София. За повече информация може да следите страницата на лайфстайл веригата www.pulsefit.bg