Алгафари отсече : ПП-ДБ и ИТН изиграха картите си, но се провалиха

На Киро и компания ще им се наложи да се коалират, смята политическият пиар

Политика
14:40 - 05 Август 2024
2153
Алгафари отсече: ПП-ДБ и ИТН изиграха картите си, но се провалиха

Приятели, каквото беше, беше! Единствените, които подходиха стратегически и тактически правилно бяха от ПП ГЕРБ. ППДБ и ИТН тактически изиграха картите си, но стратегически се провалиха. Това написа във Фейсбук политическият пиар Нидал Алгафари.

"Резултатите от изборите за Народно събрание, когато и да се проведат през октомври, ще бъдат малко по-различни. Предполагам, че при определени съдебни решения и обжалвания, може да нямаме народни представители от ДПС и БСП.

Почти е сигурно, че политическата миганка "Величие" ще изпаднат зад борда. Може да се случи така, при ниска изборна активност да имаме голяма парламентарна група на ГЕРБ и не малка от Възраждане. Ще им се наложи на ППБД да се коалират, чрез коалиционно споразумение със същите, които те обиждаха, хулеха и арестуваха. И избирателите им ще си зададат логичен въпрос: Защо ручахме жабетата толкова време? И ще са прави.

Надявам се очертаващата се постна предизборна кампания да не се изроди за пореден път в просташко и долнопробно кръчмарско агитиране и да остави мостове за разумни действия след изборния ден", пише още той.