Алибегов, искаш ли някой лев от държавата да си купиш анаболи за орангутаните?

Всичкият ботокс на света не може да придаде на родните ерзац капиталисти човешко лице

Коментар
14:15 - 29 Юли 2022
13581
Алибегов, искаш ли някой лев от държавата да си купиш анаболи за орангутаните?

Кафенце с фреш и шамар в лицето в "Рафи" е новата суперпромоция на бореца за правата на ресторантьорите Ричард Алибегов. Който утре пак ще накара клетите си сервитьорки с разширени вени и тъпоумни биячи - салонни управители да клекнат на жълтите павета да искат помощ от държавата. Помощ за какво, неуважаеми, за да поддържаме работните места на човекоподобни хулигани, или за да ви осигурим бутиков гел и парфюмче "Дона Карън" за буйната грива?

Г-н Алибегов и останалите знайни и незнайни ревящи за добавки, компенсации и облекчения тарикати с барчета, капанчета и клек-шопове за мастика и мента, имаме няколко въпроса. С какво сте допринесли за изграждането на средства за производство и нормална работна среда? С какви средства сте се погрижили за квалификацията на персонала си? Проверявате ли служителите си за диплом за основно образование, тествате ли ги за алкохол и наркотици, а за наличие на мозъчни клетки и елементарна мисловна дейност? Или наемате всеки агресивен полуидиот и потенциален престъпник само защото е готов да ви работи за стотина лева по-малко месечно?

Защо вместо в собствените си служители, инвестирате в долнопробни метреси, ламборгинита и ботокс за застаряващите си физиономии? Всичкият ботокс на света не може да придаде на родните ерзац капиталисти човешко лице.

Илон Мъск, Марк Зукърбърг и Бил Гейтс раздават милиарди от неописуемите си богатства не просто за благотворителност, те финансират обществени проекти, които ще променят света. За Алибеговците остава да извиват ръцете на държавата, за да им храни тя биещите шамари орангутани.

От редакцията на Lupa.bg