Амбър Хърд се оплете в лъжи, мята фейкове като Волгин

Актрисата се позова на фалшив инцидент с Кейт Мос през 90-те

Шоу
15:35 - 12 Май 2022
4348
Амбър Хърд се оплете в лъжи, мята фейкове като Волгин

Съдебният процес по делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд ще продължи следващата седмица. В последното заседание обаче бездарната хубавица допусна брутална грешка, която беше внимателно отбелязана от всички наблюдатели на пикантната драма.

На кадри, заснети по време на процеса, се вижда как Деп и неговият юридически екип се радват, когато Хърд като български путлерист се позовава на откровено фалшива новина. Амбър твърди, че през 2015 г. в спор с тогавашния си съпруг се е притеснила за сигурността на сестра си Уитни, която е била свидетел на конфликта. 36-годишната актриса заяви, че точно в този момент тя се е сетила за „Кейт Мос и стълбите“.

„Не се колебая. Не чакам. Мигновено се сещам за Кейт Мос и стълбите, и замахнах към него“, каза в залата Хърд. Вероятно тя има предвид информация, според която Деп е бутнал Мос по стълби, докато двамата са били двойка през 90-те години. Самата Мос обаче винаги е отричала да има такъв случай. И информацията за "стълбите" е просто фейк.

Адвокатът на Джони Деп видимо показа, че е доволен от този коментар на актрисата. Той дори казва на Деп: „Не реагирай. Това е перфектно!“ В същото това време актьорът се усмихва и клати глава. Моментът предизвиква спекулации в социалните медии. Някои фенове на звездата от "Карибски пирати" предположиха, че Кейт Мос може да застане на свидетелската скамейка. Според други наблюдатели споменаването на 48-годишния модел в съда отваря врата за адвокатите на Деп да повдигнат въпроса и за поведението на Амбър Хърд в предишни връзки, пише HELLO!.

Известно е, че актрисата е била арестувана за предполагаемо нападение върху бившата си половинка Тася Ван Рий в Сиатъл през 2009 г. Делото за клевета ще бъде подновено на 16 май. Тогава Хърд вероятно ще бъде подложена на кръстосан разпит от адвокатите на Деп.