Андреа и Моника Валериева обсъждат членове в публичен чат

Нещо за четене
14:16 - 28 Август 2019
61901
Андреа и Моника Валериева обсъждат членове в публичен чат

Обраната Моника Валериева и прелъстената и изоставена Андреа се изложиха здраво с чат на живо, който пуснаха в социалните мрежи. Двете приятелки удивиха дори най-заклетите си почитатели с долнопробния си вулгаризъм.

Двете старлетки се пуснаха в лайв видео без грим. Това е първият шок, който трябваше да преживеят зрителите, но истинската бомба дойде след това, когато заговориха за... мъжките атрибути и колко е важен размерът.

Андреа тръгна да обяснява, че перфектният мъж за нея трябва да е духовно извисен човек. "Човек не трябва да се вглъбява толкова във физическите дадености на друг човек. С времето разбрах, че тези неща са временни", категорична е бившата на Кубрат Пулев.

Това откровение на Андреа предизвика неистов смях у Валериева. "Трябва да е с голям член, задължително! Представяш ли си го човек на изкуството, бля-бля, занимава се с някакви тъпотии и накрая с пишка нюню.Аз с времето разбрах, че пенисът не е временен, върви си с мъжа и е добре да бъде с нормални размери", смая с тъпотиите си Мона и стана за подигравка в социалните мрежи. 

Появиха се коментари, че вероятно двете деликатно се опитват да засегнат бившия на Андреа - боксьорът Кубрат Пулев. Хората в социалните мрежи предполагат, че зад коментарите за "малка пишка" се визира мъжкото достойнство на Кобрата.