Андреа се моли за бебе на Преподобна Стойна

Нещо за четене
13:58 - 14 Юли 2020
4366
Андреа се моли за бебе на Преподобна Стойна

Андреа посети гроба на Преподобна Стойна – ученичката на баба Ванга. Мястото се счита за свято, а хиляди жени от цялата страна ходят на гроба й за да се молят за бебе. Най-вероятно и фолкаджийката се е помолила за мъж, семейство и дете.

Според легендата вековното дърво, до което се снима Андреа, помага на мнозина да излекуват безплодие. Чинарът е на повече от 1300 години, а поверието гласи, че всеки, който седне и се полюлее на люлката в клоните му, ще успее да отглежда своя рожба.

„Да се докосна до Вековния чинар, който е на 1300 години, да усетя енергията, да чуя вятъра, който подухва между листата му като, че хиляди души, мигове, болки и щастие са започнати в него. Легендата гласи, че чудотворното дърво се извисява още от създаването на българската държава! Чудото тук витае навсякъде. Посетете Златолист и се поклонете на гроба на пророчицата Стойна. Постойте в минутка размисъл - за нея, за Вас, за близките Ви хора, за житейския си път. Мястото е невероятно красиво, а хилядолетният, величествен чинар в двора на църквата вменява удивително спокойствие - сякаш времето е спряло", написа бившата на Кобрата.

Русокосата изпълнителка отнесе доста негативни коментари за разголеното облекло, с което ходи на такова свято място.