Анелия гледа домати в " Драгалевци"

През ключалката
12:58 - 28 Май 2020
2285
Анелия гледа домати в "Драгалевци"

Анелия е уплашена да не завали градушка и да съсипе реколтата й с домати. Фолк певицата е използвала карантината, за да създаде домашна био градинка, в която засадила домати, чушки, краставици и тиквички. Проливното време през последните дни изплашило изпълнителката, призна самата тя пред Николаос Цитиридис. Изпълнителката има градинар, който се грижи за доматите й краставиците в луксозния й дом в столичния квартал "Драгалевци".

Анелия използвала всеки един ден от карантината, за да си почине. Признава, че преди коронавируса не е живяла пълноценен живот, постоянно е бързала да свърши няколко неща едновременно.

“Сега успях да си почина, да обърна внимание на близките си. Не ми е липсвала толкова сцената, знам че скоро ще пеем отново”, заяви изпълнителката.

Тя защити дъщеря си Ивон, която често пуска в мрежата провокативни снимки.

"Смятам, че родителите са личния пример, как се държим и как живеем - по-голям учител от това няма. Старая се да я оставям да прави изборите в живота си, защото тя все пак е на 16 години. Напътствам я като родител, но за мен е много важно в нейната възраст тя да взема решения, защото всяко едно решение има последствие. Единственото нещо, което е важно за мен, е да я обичам, да ѝ давам любов. Хората много спекулират с децата на известни родители. Дъщеря ми колкото позитиви има, толкова и минуси има. Дъщеря ми е изключително добро дете, съобразява се много", отбеляза Анелия.