Анелия най-после призна в кого е влюбена и обича ли го повече от Коко Динев

Певицата бе категорична, че е отдала цялото си сърце на хазартния бос Любомир Захаринов

Нещо за четене
14:23 - 28 Ноември 2022
2939
Анелия най-после призна в кого е влюбена и обича ли го повече от Коко Динев

Анелия най-сетне призна открито, че е много влюбена и щастлива с хазартния бос Любомир Захаринов. Певицата бе категорична, че това е вторият мъж след бащата на нейното дете Коко Динев, на който безрезервно е отдала сърцето си.

"Обожавам Любомир, обичам и обачана съм, много щастлива", повтори на няколко пъти пред Александра Сърчаджиева изпълнителката и дори се провикна пред камерата: "Обичам те, любов моя". Тя не скри, че след Динев е имала и други връзки, но без да назове имена, пише "Хотнюз". 

Анелия обаче категорично отрече информациите, че тя е причина за раздялата на Захаринов с майката на децата му. Пред bTV тя разказа, че двамата се запознали на събитие, организирано от фирмата на сегашното й гадже. Според нея той вече бил разделен с жена си. Все пак певицата и Захаринов преживели една раздяла от два месеца, за да можело "нещата да си дойдат на мястото", както се изрази тя.

Очевидно тогава богаташът е взел решение да се разведе официално с майката на децата си, към която той се отнасял много почитателно и до днес, твърди Анелия. Двамата били истински сродни души и се разбирали прекрасно, след като заживели заедно в дома на Захаринов. В дома на брюнетката в полите на Витоша, който тя показа в "Животът по истински случай", сега живее щерката Ивон.