Анелия най-после проговаря за мъжа си

Певицата разкрива коя е най-тежката загуба в живота й пред Алекс Сърчаджиева тази събота в „Животът по действителен случай“

Нещо за четене
12:43 - 24 Ноември 2022
5235
Анелия най-после проговаря за мъжа си

Анелия най-после ще разкрие най-дълбоките си душевни тайни. Певицата ще сподели всичко за любовта и мъжът до нея, за годините и борбата на един самотен родител и за най-тежката й загубата. Домът на Анелия отваря врати за камерата на предаването „Животът по действителен случай“, за да покаже на фенове и зрители най-личните й кътчета.

Мъжът до певицата е Любомир Захаринов. Певицата винаги ревниво е крила личния си живот, но от известно време признава, че е лудо влюбена и дори живее с новата тръпка в живота си.

Това е първият мъж, който Анелия показва публично след сватбата с Коко Динев в началото на 2000-та година. През цялото това време са й преписвали много любовни връзки, които тя не е коментирала и не е ясно кое е истина и кое плод на въображението на някой журналист. 

Изглежда с Любомир Захаринов нещата навлизат в нова фаза. Двамата живеят заедно, но той не е бил разделен окончателно със съпругата си и това внасяло напрежение между двамата. Явно вече е оправил семейното си положение, след като е готов публично да се показа със секси чалга звездата.