Анелия открадна мъж от Емилия

Нещо за четене
17:43 - 07 Юли 2020
20193
Анелия открадна мъж от Емилия

Пореден мъж открадна от колежката си Емилия фолк фурията Анелия. Двете дълги години водят тиха война заради общия им Коко Динев, от когото имат и деца. Навремето блондинката от Гълъбово, разведе заралийката с бизнесмена, което извади от кожата потърпевшата и я постави в списъка й с врагове. В крайна сметка и Емилия не прокопса с този мъж, като към момента е половинка на друг виден бизнесмен - Жорж Башур.

Как обаче Анелия натри носа на конкурентката си? Преди броени дни, галеницата на Митко Пайнера, се появи на събитие в компанията на своя млад колега Денис Теофиков, с когото Емилия направи две дуетни парчета. Дали брюнетката и младокът подготвят нещо съвместно, времето ще покаже. Но появата им сякаш са светска двойка със сигурност не се е харесала на Емилия, която първа подаде ръка на талантливия си колега, пише HotNews.

Наши източници разкриват, че в появата на изпълнителите няма нищо случайно. Чаровникът имал страхотна разправия с амбициозната си бивша дуетна половинка. Затова се съюзил с Анелия, за да й създаде напрежение. 

Всъщност Анелия и Денис отдавна стрелят срещу колежката си Емилия. Паметливи припомнят тяхно импровизирано участие в клуб, където изпълнили дуетната песен на младата звезда с Цветелина Янева - "Грешка беше". "Нормално е Анелия да не иска да изпее песента му с Емилия", потриват ръце в гилдията.