Анелия "взриви" Драгалевци

Нещо за четене
12:05 - 01 Юли 2020
3933
Анелия "взриви" Драгалевци

В полунощ на 1 юли Анелия "взриви" със заря съседите си в столичния квартал Драгалевци. Фолк дивата днес става на 38 години, а мощни фойерверки обсипаха небето над дома й в първите минути на празника, видя Lupa.bg. 

"Може ли такова нещо - гърмежи посред нощ. Помислих си, че някой е влязъл в къщата ми и стреля. Сънена не знаех какво да направя", гневи се една от недоволните съседки на пайнерката.  

Професионалната заря бе подарък за Анелия от единствената й дъщеря Ивон Динева. Сайтът ни научи, че младото момиче е поръчало изненадата в специална фирма, като е платила над 2000 лв за VIP зарята за рождени дни.

Анелия се похвали с кратко видео от изненадата, като в клипчето се чува гласът на Ивон, която казва: “Честит рожден ден на най-добрата майка!” и приятели, които пеят едноименната песничка.

Звездата на "Пайнер” обожава своя рожден ден, не само заради символиката на Джулай морнинг, но и защото харесва своята зодия. Тази година за нея изненадите започнаха веднага след полунощ, когато пищна заря озари небето над нейната къща. Това стана ясно от 

Днес Анелия ще отпразнува своя рожден ден с най-близките си приятелки, сред които има и певици, в домашна обстановка. Рожденичката обещава са поглези своите гости с гурме меню и изискани питиета.