Антон Хекимян намекна за Георги Милков

"Структурите на ГЕРБ са номинирали и други журналисти", заяви кандидата за кмет на София

Политика
19:19 - 05 Октомври 2023
9520
Антон Хекимян намекна за Георги Милков

Антон Хекимян потвърди индиректно разкритието на Lupa.bg, че преди да поканят него за кандидат за кмет на София, в ГЕРБ са умували да издигнат кандидатурата на друг известен журналист - водещия от БНТ1 и знаково перо на в. "24 часа" от почти 30 години Георги Милков. Сайтът ни съобщи ексклузивно новината миналия петък.

"Сред номинираните за кандидата за кметове на София от структурите на ГЕРБ е имало имена и на други журналисти", каза днес пред Би Ти Ви издигнатият за кандидат на партията Антон Хекимян. Той отказа да уточни от кои структури е номиниран, като обясни, че подробности може да даде лидерът на партията Бойко Борисов. Не назова и имена на други номинирани журналисти. Според източник на Lupа.bg, действително се касае за журналиста-ерудит Георги Милков. 

Самият Георги Милков отрече с него да са били водени подобни разговори. Журналистът твърди, че никога не е имал каквито и да е било политически амбиции. В момента то й продължава да води предаването си за религия по обществената БНТ1, да работи като специален кореспондент във в. "24 часа", а книгата му "Истории от ръчния багаж" се радва на нарастваща популярност и вече е продадена в над 10 000 екземпляра.

Какво каза още в първото си интервю пред Би Ти Ви тази вечер кандидата за кмет на София от ГЕРБ Антон Хекимян, четете ТУК и ТУК