Арзу от "Намери ме" свалила 45 килограма

Нещо за четене
19:47 - 30 Юни 2020
34644
Арзу от "Намери ме" свалила 45 килограма

Джемре Мелис Чънар е позната на българската публика с превъплъщението си на Арзу от теленовелата "Намери ме", която се излъчва по Нова тв.

Красавицата е родена на 13 май 1991 г. в турската столица Анкара. На 14 години е тежала 95 килограма и търпяла подигравки. През 2014 г., когато е само на 23 години, Чънар получава първото си предложение за работа в телевизията в делничния сериал "Намери ме", в който й е поверена ролята на главната антагонистка Арзу: "Трябваше да изиграя жена, която е с близо 10 години по-възрастна от мен, с дете, готова на всичко, за да постигне целите си. Понякога бях отвратена от постъпките й, но смятам, че образът ме показа в добра светлина като актриса".

В по-ранните си години Джемре се бори с наднормено тегло. Амбицирана да свали излишните килограми, които приближавали 100, чаровницата се записва на танци, с които успява да свали 45 килограма за 3 месеца и да стане една от най-елегантните дами на абитуриентския си бал.

Оттогава насам Чънар всекидневно отделя часове за тренировки, а от две години насам ходи и на кикбокс - боен спорт, основаващ се на ударите с ръце и крака, използвани в различни бойни изкуства като бокс, карате и муай тай.