Асдис Ран: Родих на 17, беше болезнено (СНИМКИ)

Ледената кралица се изповяда пред исландски сайт

Легенди
10:04 - 10 Август 2019
21034
Асдис Ран: Родих на 17, беше болезнено (СНИМКИ)

Асдис Ран Гунарсдотир, позната у нас като Ледената кралица, се изповяда в интервю пред исландския сайт mbl.is. От разговора става ясно, че красавицата е родила първото от трите си деца на едва 17 години и че е било доста болезнено.

Бившата съпруга на Гардар Гунлаугсон, който поигра известно време в ЦСКА, признава, че много от времето си отделя за своите наследници Робърт, Хектор и Виктория. „Станах майка на 17 години, след това завърших фризьорско училище. Винаги съм имала доста трудни бременности, силни болки в гърба, заедно с всички съпровождащи неудобства, но психически винаги съм била добре, въпреки че не харесвам да съм бременна”, не крие изкусителната блондинка.

„Ражданията ми бяха много дълги и трудни! Последното продължи 2 дни, в един момент бях почти в безсъзнание и си бях сигурна, че няма да оцелея”, разкри Ледената кралица.

Според нея децата са най-ценните неща, които животът й е дал. „Те ме оформиха като човека, който съм днес“, щастлива е блондинката.

„Да си майка определено е най-хубавото нещо на света, много ценно и придава стойност на живота, без децата животът би бил празен и беден.

Те са моето щастие и радост. По някакъв начин успях да отгледам тези невероятно успешни личности.

Всички те са толкова добри души, умни, старателни, учтиви и кротки и аз съм невероятно благодарна, че съм тяхна майка и ги придружавам в живота им”, завършва Асдис Ран.