Ашколсун: Кмет направи любовницата си общинар (СНИМКИ)

Личности
12:38 - 24 Януари 2020
91078
Ашколсун: Кмет направи любовницата си общинар (СНИМКИ)

Ашколсун, кмете! Градоначалникът на Пазарджик Тодор Попов е лудо влюбен в Ренета Камберова! 52-годишният плейбой, иначе семеен и с две дъщери, е като обсебен от 29-годишната красавица, една от „златните момичета” на художествената гимнастика.

„Съпругата на влюбения кмет - Силвия, е наясно с изневярата, но нищо не може да направи, Тошко се е побъркал по Ренета”, издадоха от общината в Пазарджик.

За да засвидетелства чувствата си, Попов прави скъпи подаръци на своята възлюбена. За капак на последните местни избори кръшната гимнастичка стана общински съветник от листата на своя ментор в кревата и политиката.

Малко след като стана старейшина, дългокраката секс бомба демонстрира колко е щастлива с пост във фейсбук:

„Положих клетва като общински съветник! Възнамерявам все по-усърдно да работя в посоката, която вече толкова добре зададохме. Безпрецедентно кмет на Община Пазарджик за четвърти път ще бъде Тодор Попов, отново изпреварвайки всички големи партии! Пред нас има всички предпоставки това да бъдат най-добрите четири години в развитието на Пазарджик досега! Успех и благодаря за доверието!”, разчувства се любовницата на Тодор Попов, предаде Nie-jenite.bg.

Ренета Камберова е едно от златните момичета на художествената ни гимнастика. Европейски и световен шампион, олимпийски медалист с ансамбъла по художествена гимнастика. Родената в Пазарджик брюнетка стана най-младият почетен гражданин на града. Председател е на сдружение „Пазарджик спортува“. През 2017 г. Ренета Камберова пое управлението на спорта в родния си град.

КПКОНПИ подпука секс бомбата

Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ) трябва да се произнесе дали двама общински съветници в Пазарджик са били в конфликт на интереси при гласуването на последната актуализация на Общинския съвет. Сигналът е изпратен от областния управител на Пазарджик Стефан Мирев.

Става дума за интимната приятелка на кмета Тодор Попов - Ренета Камберова, и Александър Иванов, които, като участници в управителните съвети на сдружения с нестопанска цел, се разпореждат с публични средства и едновременно с това са гласували за актуализирането на тези средства в общинския бюджет в края на миналата година.

На последната сесия двамата общински съветници бяха помолени от колегата им Благо Солов да си дадат отвод при гласуването, но Камберова и Иванов не се съобразиха с това. Към сигнала до шефа на КПКОНПИ Сотир Цацаров областният управител Стефан Мирев е приложил и списъка с поименното гласуване на последната общинска сесия.

Според юристите участието на съветниците в сдруженията се потвърждава от официалните държавни регистри, така че за установяването на конфликт на интереси не са необходими други доказателства.

В случай, че се потвърди конфликт на интереси, Общинската избирателна комисия е длъжна да прекрати мандатите на двамата съветници и на тяхно място да влязат следващите двама в листата на „Новото време“.