Първо в Lupa.bg: Тодор Попов плаши враговете си в скандален аудиозапис

В тази кампания нищо няма да забравя и нищо няма да простя след това, съска кандидатът за четвърти кметски мандат в Пазарджик

Политика
17:10 - 24 Октомври 2019
27540
Първо в Lupa.bg: Тодор Попов плаши враговете си в скандален аудиозапис

Кандидатът за четвърти кметски мандат в Пазарджик Тодор Попов плаши враговете си в скандален аудиозапис, видя репортер на Lupa.bg.

От записа се чува следното:

За нас е най-важното е не кой какъв е. Всеки си носи глава на раменете и след това си носи последиците от своите решения. В тази кампания, за разлика от всички останали, нищо няма да забравя и нищо няма да простя след това.

Това може да се тълкува като заплаха за реваншизъм, ако победи на предстоящите местни избори. Това обаче е малко вероятно, защото социолозите до момента отчитат желание на пазарджиклии за промяна. След 12 години начело на града положението е отчайващо – община Пазарджик е градът №1 в България по задлъжнялост за 20,6 милиона лева!

Другите закъсали общини са с двойно и тройно по-малки борчове към хазната - Видин - 11,4 млн. лв., Смолян - 14,3 млн. лв., Стара Загора - 13,4 млн. лв. и Кърджали - 8,1 млн. лв.

Преди четири години пещерецът стана национално известен със скъпарски имот в близкото с. Паталеница. Със заплата от 2000 лв. на месец и без нито един спестен лев, Попов бе успял да изгради имот, които според независима оценка не може да струва по-малко от 1,5 млн. лв.

От птичи поглед се вижда, че градоначалникът, който смени няколко партии в стремежа си за власт, притежава покрит басейн, голяма къща, фитнес зала, изкуствена река, шикозно озеленяване и още няколко постройки, включително парник.

Чуйте заканите на Тодор Попов: