Ася Капчикова бременна с близнаци

Топ
12:27 - 02 Юни 2020
7216
Ася Капчикова бременна с близнаци

Ася Капчикова потвърди, че ще става майка за първи път със снимка от корица на списание в своя инстаграм профил. Мис „Плеймейт” 2015 очаква близнаци, но все още упорито крие кой е бащата на детето й.

Досега Ася упорито криеше щастливата новина от суеверие и само малцина сред най-близкото й обкръжение знаеха, че ще става майка. Публикации за очакваното бебе се появиха едва преди няколко седмици, но тя запази мълчание и качваше снимки, на които не се показва в цял ръст.

"Чувствам се истински привилегирована, благословена и докосната от Бог... Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен! Стискайте ми палци!", написа бившата на Криско.

След края на отношенията си с Криско, Ася започна да брани ревностно личния си живот. Тя все още не е издала кой е бащата на децата, които носи в утробата си. 

„Приятелят ми не е известен, но е всичко, което съм търсила в един мъж. Не искам да афиширам връзката ни, но няма да го крия. Срещнахме се на рожден ден на общ приятел. Стоеше в единия край, беше скромен и не пиеше. Казах си: "Това е моят мъж!", каза през преди време плеймейтката.