Атомна подводница на САЩ се сблъска с НЛО

Мистика
15:13 - 11 Октомври 2021
3456
Атомна подводница на САЩ се сблъска с НЛО

Не за НЛО, а за неидентифициран плаващ обект (НПО) съобщават медиите по света, след като САЩ признават за авария с тяхна подводница на 2 октомври 2021 г. Това не е първият подобен засечен от земни уреди обект, пише esoreiter.

Такива са забелязвани от екипажи на кораби и самолети по цял свят и дори са проследени за известно време от радари и сонари. Има случаи, когато НПО засядат в устия или реки, но винаги успяват бързо да се освободят и да се скрият.

Цели флоти от кораби и самолети са разположени в различни части на света, за да търсят и дори да унищожават мистериозни подводници, които най -вероятно не принадлежат на нито една държава.

Свидетелствата на очевидци показват, че тези НПО са значително по-големи от всяка известна подводница. Повърхностите им са идеално гладки и нямат видими люкове или технологично оборудване. Още по-изненадващо е, че има голям брой документирани наблюдения, при които тези обекти не само плуват, но и се издигат във въздуха и се отдалечават като гигантски дирижабли.

В конкретния случай срещата на американската ядрена подводница с неидентифициран плаващ обект е могла да завърши с трагедия. US военни представители потвърждават, че на 2 октомври 2021 г. подводницата с ядрен двигател USS ​​Connecticut се е сблъскала с „неизвестен обект“, докато се е гмуркала в Южнокитайско море. Повече от дузина моряци са ранени, няма съобщения за смъртни случаи, се казва в изявление на ВМС на САЩ. Твърди се, че атомната част на подводницата не е засегната и функционира напълно нормално.

Представители на САЩ, поискали анонимност, потвърждават, че инцидентът е станал в международни води в Южнокитайско море. Все още не е известно какъв обект е ударил подводницата, но е ясно, че това не е друга подводница. Друг служител смята, че може да е потънал кораб, контейнер или друг неизвестен обект.

Междувременно Китай поиска допълнителни обяснения от САЩ за сблъсъка на ядрената подводница. Китайските власти изразиха възмущение от липсата на информация за възможно "ядрено изтичане". Говорителят на китайското външно министерство Джао Лицзян заяви, че това е безотговорно и посочи липса на прозрачност от страна на САЩ.

Този инцидент също привллича вниманието на независими изследователи и уфолози по целия свят. Тайванският изследовател Скот Уоринг е сигурен, че американците са се срещнали с апарат на извънземни цивилизации, които по този начин са успели да предотвратят потенциална война. И е напълно възможно по същата причина обектът да пречи на маневрите на китайската подводница, въпреки че Китай не споделя тази информация по свои причини. Уоринг е уверен, че извънземните са под океана в Южнокитайско море и защитават целия свят от ядрена катастрофа.

Преди 2 години американсик военен разказа за мистериозна тъмна маса, която буквално изяжда и унищожава торпедата. Видеото с неговия разказ е на английски: