Азис се подмазва на Папи Ханс: Аз съм Мадона, ти си Принс

Нещо за четене
17:21 - 14 Юли 2020
2671
Азис се подмазва на Папи Ханс: Аз съм Мадона, ти си Принс

Папи Ханс направи изненадващ дует с Азис а песента им, озаглавена „Тясно” бързо се нареди сред най-актуалните хитове. По повод на сценичния си партньор, Папи Ханс разказа как е дошла идеята за съвместното им парче и призна:

„Имам огромно уважение към него като певец, като фигура … Той също ми се кефи и ми беше казал: „Ако аз съм Мадона, ти си Принс“. Беше ми казал, че няма аналог на мен в музиката в България и може би това е причината всички да слушат моите парчета. Аз същото исках да му кажа на него, че Азис е Азис, защото няма аналог“.

„Славата със сигурност ме е променила. Никога не съм се възгордявал, по-скоро ми загрубя кожата. С нея идват много други неща. Много хора ти се правят на приятели и те лъжат”, сподели Константин Трендафилов.

„Нямам голямо уважение към скромността като качество. Важно е човек да си знае негативите и позитивите. Тогава няма нужда да е скромен“ – заявява поетът-изпълнител.

Казва с усмивка, че истинската му и най-голяма любов е музиката.

„Осъждам българската музикална сцена заради липсата на смелост масово в музиката в България. Постоянно слушам в интервюта, че някакви хора се оплакват, че в България не се слуша такава музика, пък не се слуша онакава музика, всичко било чалга и т.н. Винаги на хората са им харесвали парчета с характер, в които си личи, че има размах и истински артист зад тях. Човек, който се изразява, не го е страх да полудее. Бях сигурен в успеха си. Всяко едно мое парче е било хит“ – обяснява певецът.