Бабка на 63 стана фитнес икона (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Свят
14:18 - 14 Ноември 2019
5284
Бабка на 63 стана фитнес икона (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Ето ви една 63-годишна баба, която не само е във върхова форма, но е и фитнес гуру в социалните мрежи. Това е Лесли Максуел, която днес изглежда по-добре, отколкото преди три десетилетия.

Лесли има три внучета, които всъщност я вдъхновяват за това, което прави. За нея годините нямат значение. Започнала е да се занимава с фитнес малко преди да навърши 50 години. Досега чаровната блондинка има над 30 титли във всякакви състезания. И има защо!

Днес Лесли споделя, че се чувства по-здрава и по-щастлива от всякога. Освен това е и по-самоуверена и често качва провокативни снимки в секси бельо. Нещо повече. бабката твърди, че има и още по-секси снимки, но просто инстаграм няма да ѝ позволи да ги качи. "Искам само да кажа на всички да не чакат! Всяка жена може да изглежда секси", коментира тя.

Преди да се пенсионира Лесли е работила като гримьор. Първоначално започнала просто да се храни здравословно и резултатите се появили бързо. След това се запалила и по тренировките с тежести.

"Първото нещо, което трябва да направи всеки, е да се храни здравословно - без полуфабрикати и бърза храна. Второ - тренирайте с тежести, за да изглежда тялото ви по-младо", са съветите на бабата бодибилдър.