Бареков щурмува сараите на Прокопиев

Ексклузивно
12:58 - 11 Август 2020
7880
Бареков щурмува сараите на Прокопиев

Бившият телевизионер и евродепутат Николай Бареков, излъчи на живо кадри от имението на морето на бизнесмена Иво Прокопиев. Бареков организира протест в Райския залив край Созопол под надслов: „Върнете Буджака на хората“.

"Днес сме тук и всички виждате за какво става дума - огромно имение, палат. Утре ще ви покажа колко "законно" е имението на Прокопиев. Негов съдружник е май Харманджиев, той тогава не се скри от медиите, а застана пред тях. Сигурен съм, че ако и сега Прокопиев не излезе, Харманджиев пак ще се появи. За съжаление нямам възможност да осигуря лодки на всички, медии, желаещи да видят това, но ще излъчваме на живо във фейсбук", заяви Бареков.

"Махнах се от властта заради такива като Радан Кънев и Христо Иванов, защото щях сам да остана опозиция. Тогава Бойко Борисов подкупи цялата ми група, предадоха ме! Лично аз изрязах и публикувах клипа на Иванов в интернет, в това няма никакво съмнение", допълни още бившият телевизионер.

"Реалностите са такива - Прокопиев и СИК ни управляваха 12 години. Сега идва останалата част от мутрите, поръчаха си прокурор, сега му искат оставката. Какво се случва, нека кажат, защото зимата ще е изключителна тежка", каза той.

"И какво получаваме след оставката? Премиер като Христо Иванов, който само снове из софийските улици и Орлов мост, поздравява се с този и онзи, разни пияници, които му казват да не ги забравя, като стане премиер. Той рано сложи тигана на котлона, а рибата е в морето. Всичко е още на Буджака, имайте го предвид", завърши Бареков и отиде да върже българското знаме знаме на вратата на имота на Прокопиев.