Баща изнасили трите си непълнолетни дъщери, забремени две от тях

Новини
14:55 - 11 Май 2020
4437
Баща изнасили трите си непълнолетни дъщери, забремени две от тях

Мъж от кв. "Сабана Пердида" в Санто Доминго, столицата на Доминикана, е обвинен в изнасилване на трите си малолетни дъщери, две от които забременяват - едната на 14 г., а другата на 16 години.

Заради нечуваните гаври полицията в Санто Доминго наложи на обвиняемия година затвор като мярка за неотклонение и го изпрати в затвора Ла Виктория.
 
Роднините на трите момичета разказаха как непълнолетните са били изнасилени от собствения си баща. Твърди се, че 35-годишният изрод заплашвал майката на момичетата, за да не го докладва.
 
Според обвинението майката описала, че съпругът ѝ е малтретирал собствените си дъщери, които са бременни съответно в 6-и и 8-и месец. Тя посочи, че извратенякът се е възползвал от непълнолетните, когато тя е излизала на работа в сутрешните часове, и отой оставал с децата вкъщи.
 
Подсъдимият, който бягал от правосъдието в продължение на няколко месеца, бе открит вчера от роднини на майката на момичетата, които обясниха, че полицията не обръща внимание на случая, въпреки издадената заповед за арест. Мъжът взел момичетата, които е отвлякъл в къща в района на Лос Гуариканос, в северната част на Санто Доминго, посочиха близките на майката на момичетата.
 
Насилникът, след като излезе от съдебната зала, само каза, че бившата му жена иска да му навреди и отрече, че е извършил престъплението. Извращенията станали в района на Барио Нуево, в Сабана Пердида, а според близките на момичетата майката на обвиняемия е била съучастничка в изнасилванията, тъй като през последните дни е карала непълнолетните си внучки да проституират, така че и тя се издирва от властите.