„Господари на ефира” търсят репортери

У нас
14:23 - 21 Ноември 2019
3341
„Господари на ефира” търсят репортери

В новия епизод на „Господари на ефира”, което вече се казва „Господари на Уеба”,  отново се събира първата двойка водещи на шоуто - Малин Кръстев и Васил Василев-Зуека.

"Зуека вече е врял и кипял в Уеба, затова има нелеката задача да въведе в тайните му обичайно по-традиционно настроения Малин. Това е допълнителна предпоставка за смешни ситуации и забавни реакции на двамата водещи.

В предаването ще видите твроманс между новата Мис Плеймейт и Слави Трифонов, малко уникална мъжка мода, един кмет, прибран за наркотици, както и ще пресметнем какво е дедесето на парламента, хвалят се от шоуто, което „живее“ само в интернет, засега. За повече цвят не кой да е, а самата Беновска ще ни покаже среден пръст, понеже след Кошлуков и Каракачанов никой не се сещаше да го направи в ефир!", гласи анонтацията на забавното шоу.

Междувременно "Господарите" обявиха, че отново си търсят репортери и кореспонденти за цялата страна. "Ако сте смели, не се отказвате да гоните истината докрай, умеете и обичате да задавате неудобни въпроси, ако не можете да търпите неправдата и нередностите, ако имате гражданска позиция, която не се притеснявате да изразите и можете пеша да преследвате джипове, да следите хеликоптер с електрическа тротинетка, да ползвате скрита камера под прикритие в парна баня и екшънът ви е в кръвта - елате при нас", зоват от шоуто. Не е уточнено какво е заплащането.