„Пътят на честта“ се завръща

Нещо за четене
12:50 - 14 Септември 2021
3422
„Пътят на честта“ се завръща

Вторият сезон на телевизионната поредица „Пътят на честта“ се завръща тази вечер от 20:00 ч. по Нова тв. Броени часове преди началото на сериала Орлин Павлов и Доротея Толева разкриха какво е означавало за тях участието в „Пътят на честта“ и с какво ще впечатли той зрителите.

„Успях да прочета почти на един дъх сценария, който Милена Фучеджиева и Елена Иванова написаха. На моменти е разтърсващ и зрителите ще искат да влязат на наше място, за да взимат решенията. Винаги съм искал да работя с останалите актьори, които участват в сериала. Щастлив съм и че режисьорският състав включва Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги. Искам да благодаря естествено и на продуцента Александър Христов, който беше много стриктен и плътно до нас всеки ден“, коментира Орлин Павлов, когото зрителите ще видят тази есен като мистериозния Стивън.

„Има криминална нишка, която ще бъде много застъпена във втория сезон, моята героиня е част именно от нея. Вихра ще пази Жаки и персонажите ни ще имат много хубави приятелски отношения в един момент. За мен трите месеца, през които течаха снимките на сериала, бяха трудни в личен план и работата беше нещото, което ме повдигна и мобилизира, за да мога да се откъсна“, споделя Доротея Толева, която ще се превъплъти в мистериозната охранителка Вихра.

В първите епизоди на поредицата тази седмица зрителите ще разберат какво се случва с живота на героите след показното убийство на Киро Християнина на сватбата му с Жаки. Още тази седмица ще стане ясно и че новите изпитания, пред които предстои да се изправят героите, ще нахлуят в живота им неочаквано – по-разтърсващи и сурови от всякога. Коварни разкрития от миналото ще преобърнат света им и ще ги накарат да направят избори, които ще променят съдбите им завинаги.