Бели извънземни плашат родопското с. Орехово

Зоната на здрача
12:18 - 22 Ноември 2022
5191
Бели извънземни плашат родопското с. Орехово

В близост до Чепеларе, сгушено сред борови гори, орехови дървета и птичи песни, е селцето Орехово с почти 5-вековна история. Домовете с около 150 жители са обградени от планини с над 20 параклиса и светилища и над 30 неизследвани големи пещери в региона.

Тук историите за светещите кълба, топки, духове и извънземни не стихват от десетилетия, а всички местни са категорични, че са виждали присъствие на НЛО. Жителите на селото описват извънземните като бели и високи същества.

Корабите им редовно се реели над планината, от която смятат, че се зареждали. Правени са много опити да бъдат заснети, а на някои от кадрите се виждат що-годе ясно.

Районът на Родопите южно и югоизточно от Пловдив, както и районът на Рилските езера са сред местата с най-голяма концентрация на странни небесни явления, твърди чл.-кор. д.ф.н. от БАН проф. Петър Велинов.

Световнопризнатият учен е създал теория за въздействието на галактическите и аномални космически лъчи в атмосферата на Земята и планетите.

Най-много НЛО у нас има над Родопите, особено в района над Асеновград, където има доста бивши тракийски светилища като Белинташ. Те са силно енергийни и според експерти точно затова извънземните ги посещавали.