Без страх от боксьора! Откраднаха златни накити от дома на Серафим Тодоров

Престъплението е станало докато Сарафа е бил в Пловдив

Новини
13:15 - 01 Октомври 2024
2572
Без страх от боксьора! Откраднаха златни накити от дома на Серафим Тодоров

Крадци показаха истинска смелост, прониквайки в дома на трикратния световен и европейски шампион по бокс Серафим Тодоров на ул."Рила" в Пазарджик. Тарикатите изнесли със себе си всички златни накити на силовия бивш спортист. Това потвърдиха пред Lupa.bg от полицията в областния град.

Кражбата е станала докато Сарафа е бил в Пловдив и никой друг от семейството му не е бил вкъщи по това време. Неизвестният гост е проникнал през незатворен прозорец в жилището на ул." Рила" и безпроблемно е влязъл в една от стаите, откъдето е взел бижутата. Пари не са откраднати.

Когато се прибрал у дома, знаменитият спортист установил липсата на накитите и веднага подал сигнал в местната полиция. Дежурна група е направила оглед в жилището и по случая вече е образувано досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в града.

Lupa.bg научи, че самият спортист не е искал да се шуми по казуса и помолил ченгетата за дискретност. Сарафа бил бесен, че са нахълтали в дома му. Той най-вероятно ще направи собствено разследване на наглото престъпление. 

От полицията отказват да кажат дали става дума за златните медали на големия български боксьор.