БГ ясновидци: През 2020 г. маските падат

Истината в политиката и между хората излиза наяве

Мистика
17:50 - 30 Януари 2020
21773
БГ ясновидци: През 2020 г. маските падат

Вече мина един месец от 2020 г. В началото на януари български астролози и ясновидци се обединиха около една дума – промяна. Промяна към по-добро в мисленето и съзнанието на хората. Промяна в управлението на света и държавите по посока разкриване на истината за манипулации, лъжи и измами на всички обществени нива. Затова и някои наричат 2020-та Година на падане на маските.

Големите пророци – Нострадамус, Ванга, Едгар Кейси, никога не са посочвали точни години на своите предсказания и всичко, което им се приписва като посочено за 2020 година е само приблизително натъкмяване. И тримата казват, че времето – годините, месеците и дните, са само продукт на човешкото съзнание, и не съществуват в безкрая на Вселената.

Астрологът Филип Филипов говори за 2020 г. като за една изключително динамична в политическо отношение година. Филипов е категоричен, че ще има преструктуриране на политическо ниво в България, но подреждането на звездите дава надежди за запазване на градивния ръст във всяко едно отношение. Най-вероятно ще има промени в структурата на управление, но не и в посоката на развитие на страната, категоричен е астрологът. Около пролетното равноденствие се очаква така нареченият от астролозите Парад на планети, който е свързан с глобални гео-политически промени. Най-вероятно връзките между САЩ и Китай ще се преструктурират цялостно. Съществува тенденция за евентуалното преизбиране на Доналд Тръмп за президент на Съединените щати. Като цяло ситуацията около Тръмп може да смени цялата гео-политическа обстановка в света. Това е записано в звездната карта на 2020 година, казва Филипов.

Астрологът д-р Светла Балтова свързва прогнозите за 2020 г. с космическия знак на България – знакът на Кози Рога. Българското участие в световните промени ще бъде значимо, независимо дали ще се прояви като видими събития или като духовна вълна, която идва от България и която ще се разпространява от България по света. Светла Балтова препраща към началото на 13 век, когато в България богомилството се преследва, но се разпространява в цяла Европа. Така и през 2020 г. новата духовна вълна, новата еволюция на човешкото съзнание, ще тръгне от България, за да се разпространи по цялата земя. През януари 2020-та съвпадът на две мощни планети - Сатурн и Плутон, е много значим. На индивидуално ниво съвпадът води към излизане наяве на спотаени неща от дълбокото подсъзнание на всеки човек. Това означава, че човек ще се изправи пред страховете си и ще има уникалната възможност да ги преструктурира, да се освободи от тях. На обществено ниво съвпадът на двете мощни планети предизвиква страхове, тайни, разкрития - период на сваляне на много маски, подчертава Светла Балтова.

Една по-малко позната заради пребиваването й в Америка астроложка – Лада Дунчева от Ямбол, също набляга на покровителството на Кози рога за България, откъдето идва твърдостта и упоритостта до инат на българския характер. Държави, нации ще се разпадат, но ние – не, категорична е младата астроложка. Тя припомня, че българският народ векове наред е изплащал злото, направено с прогонването на богомилите, но кармата вече е изплатена и очакванията на Лада Дунчева са, че през 2020 година ще се осъществи огромна промяна в управлението и в държавните структури. България ще бъде водена от много духовни лидери, мъдреци, хора от друг сой. Ще се развият науката и изкуството. България има всички условия да бъде духовният център на Европа, предвижда звездоброецът.

Ясновидката Цветанка Янакиева предрича трудности за България през 2020 г., свързани с природни бедствия. Пролетта и лятото ще са изключително дъждовни и бурни до степен, в която дървета ще бъдат изкоренявани от стихиите. Интересно виждане обявява ясновидката, като казва, че дивите зверове в българските гори ще се умножат драстично, а между хората ще се появи нетърпимост, която ще доведе до зловещи убийства.

Независимо от тези неприятни предвиждания, друга ясновидка – Соня Щерева, казва, че България я чака възход, който ще започне в края на 2020 година и ще продължава. След три години ще започне масово завръщане на българи от чужбина. По същото време – към 2023-та, ще настъпи истински бейби бум в България, когато ще се утвърди тенденцията за раждане на много деца в българските семейства. Щерева разширява прогнозата си, като казва, че в управлението на страната ще се включват образовани българи, живели зад граница и които истински ще работят за решаване проблемите на своите сънародници. Така ще настъпи новото българско Възраждане. България има висше духовно покровителство и винаги ще я има като държава, настоява Соня Щерева и допълва, че свята енергия от душите на загиналите войни през различните исторически периоди пазят България. Земята ни е силно заредено енергийно място и Света Богородица бди нея. Ние сме божествена страна, казва пророчицата. Подобно на колегите си тя предвижда порои, наводнения и градушки през 2020-та. Те ще са Божие предупреждение, за да се осъзнаят хората, да не ламтят за материални придобивки, а да станат по-добри, по-милостиви и по-смирени, казва ясновидката.

Друг съвременен роден пророк - Божидар Караджов, прогнозира, че 2020 г. ще е трудна за страната заради световната икономика, защото ще има леко зацикляне. През  2020 г. Европа ще бъде разтърсена от икономическа криза, но нашата страна ще бъде подмината от този срив. Няма да станем Швейцария на Балканите, но ще си върнем до голяма степен контрола върху богатствата, които са в земните недра, включително златодобива, пророкува Караджов и предвижда, че възход на страната ще има около 2023 година. Ще спрат да бягат от България младите. В рамките на следващите 2 години чисто статистически това ще бъде доказано, казва ясновидецът. Предвижданията му са за предсрочни парламентарни избори през 2020 г.